GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0539

ABAU/2016-2017/CD15/xuño/12

Comisión Delegada15
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Dende o século XIX, o planeta enteiro foi evolucionando moi rápidamente. Coa industrialización global, e o encontro de moitas técnicas e tácticas novas, o campo alimentario dos alimentos creceu moi fortuitamente.

Dado isto moitos cociñeiros tiveron moitas facilidades para experimentar con produtos, sendo unha moda pasaxeira.

Para comezar todo isto foi . A natanlidade foi crecendo moito, e a mortandade diminuindo., e todo isto foi dado pola boa nutrición que se creara. Non obstante, hoxe en día a nutrición está moi coidada e sen nos paísens desenvolvidos non hai mortes derivadas de mal nutrición.

A pesar diso, a xente non está conforme ca comida que temos hoxe en día. Agora as ideas gastronómicas céntranse en buscar comida que nutra pero non engorde ou ben comida aditiva. Por isto, os cociñeiros xa están empezando a cociñar produtos feitos a través da ciencia, os cales aportan sabores e nutrientes pero non aportan grasas.

Realmente, isto é unha inutilidade. Cada persoa ten un metabolismo, e engorda dunha maneira ou outra. Os alimentos sintéticos poden ser bo moi bós pero nunca chegarán a altura dos alimentos naturais. Asi que como conclusión, decir quée é moi comer alimentos naturais, e para non engordar, o que ten que comer cada ún son alimentos en cantidades adecuadas.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt