Nos últimos anos o tema da gastronimía
vai en aumento, es eisto vémolo reflexado
nos centos e centos de cociñeiros existentes, revis
tas culinarias de cociña, programas de televisión, vídeos
en internet, etc...
Realmente creo que podémolo considerar como
unha moda pasaxeira, tomando o exemplo de
hai anos aonde non había nin a metade do
citado anteriormente.
No momento no que nos atopamos, creo que esta moda durará un longo período, porque a moita xente
gústalle inonovar nas súas receitas, e o feito
de podelas compartir con tanta facilidad, permí
telle a xente atopamlas cun só clic no caso de
internet.
O feito de que a gastronomía se espalle tanto
vexo moi ben, e non ten que ter nada malo,
no pasado intercambiámos recetas escritas en
papeis e hoxe pasámonoslos por internet.
Finalmente, gustaríame que isto seguise así, xa
que grazas a este gran espallamento, podo prepa
rarme, con certa facilidade comida doutro lugar innovar, creando recetas receitas propias, para podelas
compartir co resto. o O feito de comer e funda
mental para sobrevivir, polo tanto animaría
a todo o mundo a crear facer e compartir
as súas receitas, nunca se sabe, cando un pode
ría triunfar no mundo culinario gastronómico.