GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0554

ABAU/2016-2017/CD16/xuño/01

Comisión Delegada16
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos o tema da gastronimía vai en aumento, es eisto vémolo reflexado nos centos e centos de cociñeiros existentes, revistas culinarias de cociña, programas de televisión, vídeos en internet, etc...

Realmente creo que podémolo considerar como unha moda pasaxeira, tomando o exemplo de hai anos aonde non había nin a metade do citado anteriormente.

No momento no que nos atopamos, creo que esta moda durará un longo período, porque a moita xente gústalle inonovar nas súas receitas, e o feito de podelas compartir con tanta facilidad, permítelle a xente atopamlas cun clic no caso de internet.

O feito de que a gastronomía se espalle tanto vexo moi ben, e non ten que ter nada malo, no pasado intercambiámos recetas escritas en papeis e hoxe pasámonoslos por internet.

Finalmente, gustaríame que isto seguise así, xa que grazas a este gran espallamento, podo prepararme, con certa facilidade comida doutro lugar innovar, creando recetas receitas propias, para podelas compartir co resto. o O feito de comer e fundamental para sobrevivir, polo tanto animaría a todo o mundo a crear facer e compartir as súas receitas, nunca se sabe, cando un podería triunfar no mundo culinario gastronómico.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt