GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0562

ABAU/2016-2017/CD16/xuño/09

Comisión Delegada16
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos produciuse un sorprendente crecemento da gastronomía e dos restaurantes de degustación e cociña estudada.

Vívese nunha sociedade na que non existe a falta de alimentos na maior parte dos cidadáns, xa que a maioría da poboación pertence á clase media. Esta boa situación de vida, permite a creación de restaurantes de "Cociña de autor", na que os creadores de pratos alucinantes a través do estudo minucioso dos alimentos e a súa colocación reciben numerosos premios pola súa dedicación ao que ahora agora podemos considerar unha arte: "a cociña".

Claro que Pero para probar estas comidas, diminutas en moitos casos, xa que deben ser unha bocado fraccio pequena parte da comida e poder probar máis deunun, é necesario posuír unha elevada capacidade adquisitiva, xa que estas comidas non son aptas para o consumo de todas as persoas debido ao seu prezo.

É entón cando xorde a dúbida de se é necesario pagar estes restaurantes tan caros cando podes encherte probando comida da mesma calidade a un prezo máis baixo. Está ben para as persoas ricas que non saben onde invertir o seu diñeiro e usan estes lugares de prestixio para desprenderse del, pero para as persoas de clase media, senón baixan os prezos, acabarán deixando de ir. a

A comida é o que nos aporta enerxía e necesitamos facela consumir alimentos tódolos días, pero non é necesario gastarse moitos cartos para comer ben.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt