GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0564

ABAU/2016-2017/CD16/xuño/11

Comisión Delegada16
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Hoxe en día unha das modas máis comúns e a gastronomía, dende que este fenómeno empezou a acadar un certo grado de popularidade sempre se valorou máis a aquelas persoas que fosen máis directas ou críticas cáas demais cociñeiras. O certo é que a maioría das cociñeiras "profesionais" sempre teñen un carácter un tanto forte como consecuencia sobre todo do estresante que pode chegar a ser a vida na cociña dun restaurante.

Dende o meu punto de vista a maneira de reaccionar deste cociñeiras foi utilizada por os medios de comunicación para dar espectáculo sobre todo na televisión. Isto acabou sendo un gran éxito televisivo, por iso a día de hoxe a gastronomía é tan popular, xa que non hai cousa que máis lles guste ós televidentes que ver como unha persoa critica a outra incluso as veces faltándolle ó respeto. Pero non todos os programas gastronómicos tratan disto, hai moitas que mostran o mundo da comida tal e como é.

Finalmente cabe destacar que isto é unha moda pasaxeira, por o menos na miña opinión, e que o diía no que este formato deixe de ter éxito a moda acabará pasando e quedarán unicamente ós que de verdade lles gusta o mundo da cociña.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt