GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0578

ABAU/2016-2017/CD17/xuño/03

Comisión Delegada17
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A sociedade estase acostumando a comer fóra da casa fóra da súa casa levando incrementando o gasto económico en comida. e consumindo

Coa creación de restaurantes de comida rápida como Bürguer King ou Mc´donalds estas acelerouse o consumo de comida nas calles rúas. Ademais, este tipo de re neste caso ocorre que o abuso da seu co súa ingesta súupón unha mala dieta. Sobre todo este tipo de ins a empresas destinan os seus servizos ás n ós máis pequenos incrementando a p a porcentaxe de nenos que sofren obesidade infantil.

Isto, tamén se debe sumarse á crise na que se atopa o país e nos prezos que se lle adxudican a este tipo de comidas insanas que son algo elevados excesivos para os poucos escasos nutrintes que conteñen.

Tamén a publicidade é un factor esencial no ámbito gastronómico. Hoxe en día, está moi de moda subir fotos de comida ás redes sociais ou incluso programas de televisión como "Master Chef" que an anuncian restaurantes de calidade en todos os seus episodios.

Do mesmo xeito, á a vida social e a xe necesidade de falta de afecto proximidade familiar actual favorecen a o éxito dos restaurantes. da comida da rúa. dos restaurantes. pois a Antes as familias comían xuntas todos os días, tamén e en parte porque as mulleres dedicábanse a facer ás labores da casa, mentres que agora moitas familias nenos comen no colexio ou os pais nos lugares próximos ás súas oficiñas.

Con isto, que a continuidade ou a apertura de de novos restaurantes depende da actitude, e de a a disposición que e o desexo dos cidadáns a seguir consumindo ou non co no ámbito gastronómico, pero sobre todo, de comezar a coidar ó súa nutrición seu corpo. de maneira saludable.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt