CORT_0581
ABAU/2016-2017/CD17/xuño/06
Comisión Delegada | 17 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Poderíase dicir que a gastronomía galega está nun dos seus mellores
momentos a día de hoxe pois está nun auxe constante non só en
Galicia, senón que tamén no resto de España e no resto do mundo.
No meu parecer non existe unha clara explicación, senón que este
éxito foi un golpe de sorte pois a comida galega leva sendo boa
dende sempre.
Mais xa non só é a comida, tamén obtiveron grandes recoñecementos
a nivel nacional os centros hosteleiros de Galicia, como o de Vilamarín en
Ourense ou o de Noia, preto de Santiago de Compostela. Considérase a
formación gastronómica destes centros excelente.
Eu o considero un cambio cultural moi importante, enriquecedor e duradeiro
dentro da cultura galega, e non só no ámbito económico, pois beneficia
ás cadeas de restaurantes ca atracción dun maior número de turistas,
senón tamén no ámbito persoal, pois a todos os galegos lles gusta que
lle digan ca súa comida é das mellores, por non dicir a mellor.
Paréceme tamén moi importante cos galegos sepamos valorar a nosa
propia comida e a gran calidade de formación que temos no mundo
hosteleiro de Galicia.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt