GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0583

ABAU/2016-2017/CD17/xuño/08

Comisión Delegada17
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía e a alta conciña adquirironn unha gran popularidade. Na miña opinión, creo que é debido á gran publicidade que se lle ofrece dende todo tipos de medios de comunicación como poden ser a o televisión televisor, a prensa e demáis.

Por outra parte, personalmente creo que é unha moda pasaxeira, xa que, nunca tivo tanto éxito como na actualidade nin a gastronomía nin a cociña. Toda esta popularidade que ten hoxe en día iráse diluindo co tempo, xa posto que, non ten tanto interés como poden ser os deportes ou incluso a poliítica. Pero, un poso cultural sobre o tema quedará na cidadanía, como fritir un ovo, facer uns macarróns., etc. O xusto para subsistir e un pouco máis se tes unha nai, pai ou avoa que teña interese en mostrarche outro tipo de pratos que nunca vén mal.

En conclusión, toda a popularidade que pode ter hoxe en día a gastronomía e a cociña, irá diminuidndo co tempo, na miña opinión. E por suposto, as persoas que teñan interese neste campo seguirá sendo moi boa e terá unha gran preparación se o desexan.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt