CORT_0585
ABAU/2016-2017/CD17/xuño/10
Comisión Delegada | 17 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nest Nos últimos anos a maior parte da poboación ten como
interese ou paixón a cociña.
Na miña opinión, a cociña é unha boa maneira de aprender
máis sobre alimentos, de dar sabor a nosa vida ou
incluso unha maneira divertida para pasar o tempo.
Actualmente temos ao noso alcance milleiros de formas
para aprender sobre cociña. Entre eles encontramos
páxinas na web, tuto blogs e sobre todo o máis
destacado... Os programas na televisión. Pois ben, máis da
metade da poboación chega a velos. Poderíamos destacar
Masterchef, pois claro... Pero naide lle gaña a Larpeiros
un dos máis famosos na galega, e non só cociñan, tamén nos aprenden sobre a procedencia de alimentos ou diversas
zonas galegas que nos fan amar a nosa Galicia. E non
digamos que para un galego comer non é importante... Xa
que os anuncios din todo. Elo Gadis? Con ese anuncio tan
chamativo, que se preocupa da nosa terra e da nosa ori
xen e ademais de estar sans cos alimentos de noso.
Pensemos, que anos atrás era inexistente é a cociña
tiña moi pouco sentido, xa que só se via como comida,
pero con con pasando anos vai sendo importante, xa que
non nos serve calquera alimento, pois queremos o mellor.
En conclusión, na nosa cultura a gastronomía é moi
importante, grazas a ela estamos máis sans e disfruta
mos moito máis, a parte de que encántanos ver para
máis tarde poder preparala nós.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt