GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0588

ABAU/2016-2017/CD17/xuño/13

Comisión Delegada17
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A cociña nos últimos anos acadou un estatus social moi alto.

Cada vez hai máis restaurantes de cociña, en especial moderna.

Esta última está moi de moda, os pratos innovadores chaman moito a atención aos comensais e cada vez son máis os que deciden adicarse a este oficio.

Dos traballos, este é un dos máis sacrificantes para min, son moitas horas preparando comida, atendendo a xente, en ocasións moi maleducada) ,... Porén, cada vez máis persoas deciden adicarse a isto.

Na televisión pódense ver programas de cociña, tanto para nenos coma para adultos, un exemplo é "Master Chef".

A cociña é algo que che ten que gustar e tes que disfrutar dela para triunfar.

Xunto á programación televisiva, cada vez hai máis centros para poder estudar gastronomía de xeito profesional.

Esta popularidade acadada seguramente sexa unha moda pasaxeira, que co paso dos anos se irá extinguindo. Acadou tanta expectación debido a que á xente lle chamaba a atención e viuse que funcionaba ese negocio.

Por Aínda que os pratos innovadores son os máis chamativos, sempre voltaremos á gastronomía do noso lugar, neste caso a galega. Nós gozamos dunha gastronomía incríbel, á cal ningún prato innovador se pode antepor.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt