CORT_0608
ABAU/2016-2017/CD18/xuño/02
Comisión Delegada | 18 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade
nos últimos anos. Podemos dicir que por unha banda
é unha moda pasaxeira ou igual establécese coma un
cambio cultural máis duradeiro dende outro punto de vista.
Os programas de televisión sobre cociña que podemos atopar a
día de hoxe son innumerables, destacando Master Chef
cuxa audiencia é das máis altas. Quizais estes impulsaron
esta moda; a xente ao visualizalos comeza a sentir
a curiosidade polo mundo da cociña.
Outro punto a destacar é que a cociña posúe
algo máis que unha función de alimentar ademais de
ser considerada case como un arte.
Por outra banda podemos considerala un cambio cultural
máis duradeiro que coma unha moda.
Nestes tempos adícanse a este ámbito numerosos homes
que senten pasión polo arte culinario ademais das
mulleres, polo que percibimos unha sociedade en transformación.
Cada vez son máis as escolas de hostelería que ensinan
o oficio.
En conclusión, co tempo poderase dicir se esta é unha moda
pasaxeira ou quizais un cambio cultural máis duradeiro.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt