GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0608

ABAU/2016-2017/CD18/xuño/02

Comisión Delegada18
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade nos últimos anos. Podemos dicir que por unha banda é unha moda pasaxeira ou igual establécese coma un cambio cultural máis duradeiro dende outro punto de vista.

Os programas de televisión sobre cociña que podemos atopar a día de hoxe son innumerables, destacando Master Chef cuxa audiencia é das máis altas. Quizais estes impulsaron esta moda; a xente ao visualizalos comeza a sentir a curiosidade polo mundo da cociña.

Outro punto a destacar é que a cociña posúe algo máis que unha función de alimentar ademais de ser considerada case como un arte.

Por outra banda podemos considerala un cambio cultural máis duradeiro que coma unha moda.

Nestes tempos adícanse a este ámbito numerosos homes que senten pasión polo arte culinario ademais das mulleres, polo que percibimos unha sociedade en transformación. Cada vez son máis as escolas de hostelería que ensinan o oficio.

En conclusión, co tempo poderase dicir se esta é unha moda pasaxeira ou quizais un cambio cultural máis duradeiro.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt