CORT_0617
ABAU/2016-2017/CD19/xuño/01
Comisión Delegada | 17 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Hoxe en día, a cociña e a gastronomía ten
máis importancia . Isto pódese observar pola cantidade
de programas de cociña, concursos,... Hai uns
anos, non tiñan tan importancia, pero agora non. Agora
ata hai canais dedicados exclusivamente á cociña e
cousas relacionadas con elas ela.
As principais causas do aumento da súa
popularidade pode ser é que tivo moita fama
uns programas de cociña e, así, aumentaron rápidamente
os seus número. Outra causa é que durante a
dictadura franquista p non había tantos cartos e
a xente non podía comer fóra. Agora Agora á
xente que interesalles saber onde se come ben.
Tamén que a xente gustalles saber coci cociñar
para aprender a facelo na casa
Esta moda que se está a vivir é posible que sexa
un cambio duradeiro. Á xente gustalle comer ben
e aprender a cociñar para facelo na casa, e ame
a mellor forma de facelo e vendo a aguen
alguén que o fai pocla televisión. Tamén a Pero
é posible que a súa popularidade baixe
un pouco.
Polo tanto, a popularidade da gastronomía e da
cociña poderase ver reducido un pouco pero seguirá a ser moi importante na nosa cultura a nivel
mundial.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt