GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0617

ABAU/2016-2017/CD19/xuño/01

Comisión Delegada17
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Hoxe en día, a cociña e a gastronomía ten máis importancia . Isto pódese observar pola cantidade de programas de cociña, concursos,... Hai uns anos, non tiñan tan importancia, pero agora non. Agora ata hai canais dedicados exclusivamente á cociña e cousas relacionadas con elas ela.

As principais causas do aumento da súa popularidade pode ser é que tivo moita fama uns programas de cociña e, así, aumentaron rápidamente os seus número. Outra causa é que durante a dictadura franquista p non había tantos cartos e a xente non podía comer fóra. Agora Agora á xente que interesalles saber onde se come ben. Tamén que a xente gustalles saber coci cociñar para aprender a facelo na casa

Esta moda que se está a vivir é posible que sexa un cambio duradeiro. Á xente gustalle comer ben e aprender a cociñar para facelo na casa, e ame a mellor forma de facelo e vendo a aguen alguén que o fai pocla televisión. Tamén a Pero é posible que a súa popularidade baixe un pouco.

Polo tanto, a popularidade da gastronomía e da cociña poderase ver reducido un pouco pero seguirá a ser moi importante na nosa cultura a nivel mundial.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt