GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0618

ABAU/2016-2017/CD19/xuño/02

Comisión Delegada19
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía é un tema ámbito l moi ben valorado na actualidade. O desexo de probar certas comidas e experimentar novas experiencias sempre atraxo a moitas persoas. Aínda que sempre se arriscanse cunha mala experiencia. Todo o mundo ten diferentes gustos que non podense controlar, pero o riesgo de para atopar a comida perfecta para o teu paladar é mínimo. As distintas culturas teñen as súas propias tradicións gastronómicas que van variando de país en país ou incluso nas diferentes comunidades dun mesmo .

Podemos destacar que a fama da gastronomía e da cociña aumentou grazas, a por exemplo o a programas de televisión nos que fanse que consisten nun concurso do mell donde e o que mellor cociñe ou o que máis se llo merezas gaña, por votación do público e do xurado que proban a deliciosa comida.

Os medios de comunicación fixeron publicidade de moitos ámbitos, non do da gastronomía, impulsandoa hacia a fama.

Sempre se din que se pode gañar a unha persoa polo seu paladar e iso e tamén algo que invita a cociñar para alguén, xa sexa para a túa familia, parella ou amigos.

É unha ciencia complexa nque require unha certa paciencia e técnica. Saber que especias utilizar e que cantidades poñer. dos diferentes alimentos É algo realmente increíble e interesante.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt