GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0620

ABAU/2016-2017/CD19/xuño/04

Comisión Delegada19
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nestes últimos anos a gastronomía converteuse nunha forma de viaxar, nunha forma de clasificar a xente; en definitiva, en a gañou moita popularidade.

Isto o vemos co no turismo. Antigamente ninguén viaxaba a outra cidade ou paiís paola gastronomía. Na actualidade un alto número de persoas viaxa por mor da gastronomía.

Os cociñeiros gañaron moita popularidade nos últimos anos. Un bo cociñeiro non so gaña moitos cartos se non que tamén é recoñecido socialmente.

Outra fo

Tamén sirve como es forma de clasificar á sociedade. Non é o mesmo unha persoa que estivo nun bo restaurante de París, que a clasificamos no estatus social máis elevado, que o que comeu no restaurante de enfrente da súa casa que non ten ningún recoñecemento.

Aquí tamén preséntanse uns prexuízos importantes xa que desprestíxiase desprestíxianse moitos ou lugares que en realidade son de moi boa calidade.

A pesar de todo isto, nosa opinión é a de que en realidade isto é unha moda e tamén un cambio.

Unha moda xa que o elevado número de persoas que viaxa pola gastróonomía e altísimo, e pouco a pouco irá disminuindo. Pero a vez é un cambio cultural xa que a pes aínda que disminúa o número de xente houbo un cambio respecto a xeracións anteriores que vían isto coma un impóosible, a gastronomía era o mero feito de comer.

En definitiva, a gastronomía é un campo que no que pódese traballar e conseguir moito máis e unha forma de vida de moitas persoas.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt