CORT_0620
ABAU/2016-2017/CD19/xuño/04
Comisión Delegada | 19 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nestes últimos anos a gastronomía converteuse nunha forma de
viaxar, nunha forma de clasificar a xente; en definitiva,
en a gañou moita popularidade.
Isto o vemos co no turismo. Antigamente ninguén viaxaba a outra
cidade ou paiís paola gastronomía. Na actualidade un alto
número de persoas viaxa por mor da gastronomía.
Os cociñeiros gañaron moita popularidade nos últimos anos. Un
bo cociñeiro non so gaña moitos cartos se non que tamén é recoñecido socialmente.
Outra fo
Tamén sirve como es forma de clasificar á sociedade. Non é
o mesmo unha persoa que estivo nun bo restaurante de París,
que a clasificamos no estatus social máis elevado, que o
que comeu no restaurante de enfrente da súa casa que
non ten ningún recoñecemento.
Aquí tamén preséntanse uns prexuízos importantes xa que
desprestíxiase desprestíxianse moitos ou lugares que en realidade son de moi
boa calidade.
A pesar de todo isto, nosa opinión é a de que en realidade
isto é unha moda e tamén un cambio.
Unha moda xa que o elevado número de persoas que viaxa
pola gastróonomía e altísimo, e pouco a pouco irá disminuindo.
Pero a vez é un cambio cultural xa que a pes aínda que
disminúa o número de xente houbo un cambio respecto a xeracións
anteriores que vían isto coma un impóosible, a gastronomía
era o mero feito de comer.
En definitiva, a gastronomía é un campo que no que pódese
traballar e conseguir moito máis e unha forma de vida
de moitas persoas.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt