GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0621

ABAU/2016-2017/CD19/xuño/05

Comisión Delegada19
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Todas as culturas do mundo posúen a súa propia cultura culinaria, polo que a diversidade gastronómica mundial e moi extensa, dando lugar a que se poidan experimentar moitas novas tendencias gastronómicas axenas as nosas habituais.

A cociña e a gastronomía foron gañando moita popularidade xa que nos permiten trasladarnos a outros países e culturas na nosa propia casa. Hoxe en día é moi normal e frecuente que atopemos restaurantes a de rúa de comidas de países axenos ao noso, atopando por exemplo nun mesmo lugar comida tailandesa, chinesa, americana, breasileira... O que nos permite ter gran variedade de opcións sen ter que caer na monotonía gastronómica. Pero non e importante a gastronomía extranxeira, xa que a nosa propia témola sin explorar profundamente debido a que día a día tomamos platos moi ordinarios ou comúns. Nos últimos anos tamén alcanzou moita popularidade a mestura de culturas gastronómicas, dando lugar a novas sensacións culinarias.

En resumo, a gran variedade culinarias danos a opción de trasladarnos a culturas moi diversas sen necesidade de movernos, e tamén nos permite explorar novas sensacións a través da comida.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt