CORT_0623 ABAU/2016-2017/CD19/xuño/07
Comisión Delegada 19
Convocatoria de exame Xuño
Tema A gastronomía
Opcións de visualización
Texto: Transcrición completa Versión final estudante Estándar ortográfico Estándar léxico Estándar gramatical Estándar semántico Estándar discursivo
Mostrar: Cores Aliñación <pb> <lb>
Anotación: Lema estándar Lema orixinal Clase de palabra (estándar) Clase de palabra (orixinal) Tipo de desviación do estándar Fonte da forma non estándar Corrección derivada Conector
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A popularidade da cociña e a gastronomía é
notable gañada nos últimos anos é notable . Podemos
apreciala na multitude de programas de
cociña que hai na televisión , tanto competitivos como
dei dácticos . É importante facer este inciso xa que son
os primeiros os que verdadeiramente están impulsando
este mundo dos aromas de nitróxeno líquido e
reconstruccións que nada teñen que ver coa cociña
clásica e tradicional .
Os programas didácticos teñen sen moitas variacións
a mesma audiencia que hai dez anos . Estes tratan
sobre recetas sinxelas e cuxa preparación
na casa é plausible . Teñen verdadeira utilidade
xa que probablemente calquera é capaz de facer un dos
seus pratos porque mostran a preparación paso a paso .
Sen embargo , os programas competitivos non entran
nestas especificacións xa que os pratos preparados
nel conteñen produtos ou precisan técnicas que non
están ao alcanzc e dun cociñeiro amateur . A xente ,
por tanto , debe miralo máis que nada pola tensión
entre concursantes, . xa É certo que é entretido , pero
seguramente a cociña nel sexa ignorable .
En conclusión habería que calificar a este fenómeno
de moda pasaxeira máis que duradeira como foi a
moda dos concursos de canto , aínda que segue con forza
e con índices de audiencia moi altos , feito que sorprende
se analizamos o pouco fundamento dos programas .
Lenda:
Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido
Descargar vista actual como txt