GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0626

ABAU/2016-2017/CD19/xuño/10

Comisión Delegada19
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Ao longo do tempo, deuse unha situación de melloría en relación a gastronomía e a cociña en xeral, aínda que, nos nosos tempos existen cidades, países ou lugares onde non se desenvolveu por completo a gastronomía por diversas causas como a pobreza que conleva a unha falta de materiais que dificultan o desenvolvemento desa de esa actividade.

Hoxe en día a gastronomía ou a cociña pódense considerar como formas de recreo ou "hobby", ou como forma de traballo como cociñeiro ou gastrónomo. Ademais de que desenvolveuse unha activ carreira universitaria onde se estudan estes temas

Outro factor que influíu no acadamento de popularidade do ámbito da cociña, foi a preocupación polo que se come, e o seu interés na procura dunha mellora do estilo de vida e da saúde. O que conlevou a un forte interés pola cociña e a gastronomía dos diferentes países e a súa respectiva popularidade.

A Pola contra, aínda que a cociña e a gastronomía mellorasen co paso de tempo, seguense a dar moitas situacións de preparación de comida basura, ou basura non moí saudable e polo xeral de mala calidade que contrarrestan os efectos da "boa" cociña e a o calidade ou nivel que se ten da gastronomía desa zona.

Polo Polo tanto o interéese por acadar un nivel de vida e unha mellora na saúde conlevaron a que se acadase un interése pola cociña ou gastronomía, ademais da realización dun grado na universidade ou dedicarse como hobby, xa que non en todos os países hai un mesmo nivel de popularidade da gastronomía ou da cociña, nin o establecemento dunha gastronomía ou de calidade, que resulte moi boa e apetecible.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra