CORT_0630
ABAU/2016-2017/CD19/xuño/14
Comisión Delegada | 19 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A gastronomía e a cociña acadaron moita
popularidade nos últimos anos, esto mais ben
achégase a un cambio cultural e non a unha
simple moda pasaxeira., achégase a est
Este cambio veu dado polo acceso as tecnoloxías
para destes últimos anos, antes, se querías
cociñar un pastel tiñas que ir a casa da veciña
ou da prima a pedirlle a receita, se é que a
tiña, levar a túa libreta e anotar o pasos a
seguir.
Hoxe en día pos o nome do que queres cociñar
en internet e tes absolutamente todo o que
precisas para levala a cabo e incluso máis,
pódeste atopar con textos, pdfs, imaxes e ata
tutoriais nos que, ademais de explicarte como
facelo, podes ver como o elabora a persoa
que o explica.
Tamén na televisión hai moitos programas,
como "Larpeiros" nos que te mostra ensinan
paso a paso como facelo, pero a vantaxe dos
vídeos tutoriais de internet con respecto a os
aos programas televisivos e que podes darlle
a pausa e ir cociñando a medida que o
explican sen dificultades.
En conclusión, as novas tecnoloxías favorecen
á a gastronomía e a cociña e pro estase a
notar cada día un pouco máis.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt