GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0630

ABAU/2016-2017/CD19/xuño/14

Comisión Delegada19
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade nos últimos anos, esto mais ben achégase a un cambio cultural e non a unha simple moda pasaxeira., achégase a est

Este cambio veu dado polo acceso as tecnoloxías para destes últimos anos, antes, se querías cociñar un pastel tiñas que ir a casa da veciña ou da prima a pedirlle a receita, se é que a tiña, levar a túa libreta e anotar o pasos a seguir.

Hoxe en día pos o nome do que queres cociñar en internet e tes absolutamente todo o que precisas para levala a cabo e incluso máis, pódeste atopar con textos, pdfs, imaxes e ata tutoriais nos que, ademais de explicarte como facelo, podes ver como o elabora a persoa que o explica.

Tamén na televisión hai moitos programas, como "Larpeiros" nos que te mostra ensinan paso a paso como facelo, pero a vantaxe dos vídeos tutoriais de internet con respecto a os aos programas televisivos e que podes darlle a pausa e ir cociñando a medida que o explican sen dificultades.

En conclusión, as novas tecnoloxías favorecen á a gastronomía e a cociña e pro estase a notar cada día un pouco máis.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt