GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0633

ABAU/2016-2017/CD19/xuño/17

Comisión Delegada19
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

NOS ÚLTIMOS ANOS GASTRONOMÍA E COCIÑA ACADARON MOITA POPULARIDADE.

A gastronomía e a cociña crecen en prestixio

Gastronomía e cociña aumentan o seu prestixio dende anos atrás.

Este fenómeno débese a varias causas como a especialización dos cociñeiros e chefs neste ámbito, ao descubrir novas técnicas para a elaboración dun prato e as innovadoreas presentacións deste, xa que como se soe dicir ás veces entranos máis polos ollos que polo estómago.

Este gusto pola experimentación e a creación de novos pratos provocou que cada vez fosen máis os interesados polo mundao da gastronomía o que ás veces ata pode chegar perigoso a ser perigoso se en lugar de disfrutar disto o teu obxetivo é acadar estrelas Michelín ou as mellores críticas, pois non é o primeiro caso no que un chef leva a un extremo negativo unha mala crítica.

A cociña debe ser valorada pero sobre todo valorar a quen a realiza pero xa que as mellores aínda que non sempre as mellores adxudicacións implican a mellor cociña porque como todo, depende en gran parte do gusto persoal de cada un, e da cultura na que un estea inmerso xa que o que para nós pode ser desagradable para outras culturas é algo completamente normal é viceversa, di tu que os galegos adoitamos comer grilos ou gatos, pois se non o facemos probablemente sexa porque nunca adoitamos facelo.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra