GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0634

ABAU/2016-2017/CD19/xuño/18

Comisión Delegada19
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

No texto nos amosa a dificil profesión de ser gastrónomo. Xa que hai uns cantos anos a gastronomía, tanto en galicia como en España, esta en pleno auxe, os gastrónomos ten que ser cada vez máis exisentes. Como ao punto que chega o protagonista deste texto.

A gastronomía está nunha constante evolución, pode ser causado a os novos cociñeiros e novo tipo de cociñas que se están a dar en todo o mundo. Isto non é unha moda pasaxeira, a gastronomía esta evolo e nunha continua evolución. Antes estaba reducido a ambientes elitistas, e no fogar era unha cociña moi sica. Hoxe en día a cociña de alto nivel pode ser asequible para calquera persoa e a xente nas suas casas cada vez teñen máis información, xa pode ser por os numerosos programas de cociña ou as recetas que hai en internet. A xente ten cada vez máis ganas de aprender, e intentar que a xente disfrute da sua cociña.

En conclusión a evolución da gastronomía é un tren que non ten frenosos. Xa que a cocin a xente se está dando conta do ben que nos sentimos cando cocinamos para os nosos clientes ou para os nosos familiares e os facemos sentir felices. Por iso é tan importante a gastronomía, xa que nos da felicidad e iso hoxe en día é moi necesario.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra