CORT_0634
ABAU/2016-2017/CD19/xuño/18
Comisión Delegada | 19 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
No texto nos amosa a dificil profesión de ser gastróno
mo. Xa que hai uns cantos anos a gastronomía, tanto
en galicia como en España, esta en pleno auxe, os
gastrónomos ten que ser cada vez máis exisentes. Como
ao punto que chega o protagonista deste texto.
A gastronomía está nunha constante evolución, pode
ser causado a os novos cociñeiros e novo tipo de
cociñas que se están a dar en todo o mundo. Isto non
é unha moda pasaxeira, a gastronomía esta evolo e
nunha continua evolución. Antes estaba reducido a
ambientes elitistas, e no fogar era unha cociña moi bá
sica. Hoxe en día a cociña de alto nivel pode ser ase
quible para calquera persoa e a xente nas suas casas
cada vez teñen máis información, xa pode ser por os
numerosos programas de cociña ou as recetas que hai
en internet. A xente ten cada vez máis ganas de
aprender, e intentar que a xente disfrute da sua cociña.
En conclusión a evolución da gastronomía é un tren que
non ten frenosos. Xa que a cocin a xente se está dando
conta do ben que nos sentimos cando cocinamos para os nosos clientes ou para os nosos familiares
e os facemos sentir felices. Por iso é tan importante a
gastronomía, xa que nos da felicidad e iso hoxe en
día é moi necesario.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra