GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0636

ABAU/2016-2017/CD19/xuño/20

Comisión Delegada19
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade, isto pode o sea é debido a recente creación de e masificación dos programas/realities de cocina de na televisión., Podemos algúns coma Master Chef ou Top Chef, ditos programas son para toda a familia, e a xente os ven e aprenden moito.

Estos programas de televisión están directamente subvencionados polo Goberno, este é o caso de Master Chef, programa de aprendizajxe na cociña, con moitos espectadores. A xente , intenta copiar os platos pratos, e pouco a pouco cociñan máis e collen o gusto da cociña gastronomía. Este é unha gran acierto victoria por parte da televisión pública española. Concienciar na forma de comer é o mellor paso para evitar enfermidades cardiobasculares.

Eu non creo que isto sea unha moda pasaxeira xa que España xa é un dos países con mellor cultura gastronómica de toda Europa e tamén do mundo.

Historicamente as mulleres cocinaban nas casas, as que agora son avoas, e de tanto cociñar foron aprendendo. Agora a sociedade na que vivimos impón un ritmo de vida no cal non hai tempo para ir a casaacomer. Cociñar, comer e volver o traballo. E é por isto polo que perdimos esta cultura gastronómica. A xen

A xente a comer come cada vez peor, e logo chegan as enfermidades. Obesidad e o tipo máis común, como podemos observar na pr primeira potencia Mundial, Estados Unidos, cunha tasa cun porcentaxe moi alto.

Pouco a pouco, e coa axuda do Goberno, ecoa concienciación da xente, mediante to en España cada vez cómese mellor. distintos programas estatais, as persoas cada vez cuidanse mais tanto física coma gastronomicamente.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra