GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0637

ABAU/2016-2017/CD19/xuño/21

Comisión Delegada19
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

É certo que nos últimos anos o mundo culinario comezou a gañar unha gran popularidade. Na miña opinión penso que isto produciuse como consecuencia da gran publicidade que se lle atribuía a este mundo concretamente nos medios de comunicación e nos libros. Actualmente nos medios de comunicación, é raro que á hora de comer non boten ningún programa relacionado coa cociña na televisión. E incluso pola noite cos tan famosos "concursos de cociña" que están completando os días de menor audiencia con este tipo de programa, e ademáais todas as cadeas televisivas teñen o seu. A igual que os programas de cancións ou "show talents" unha moda pasaxeira que aporta diñeiro aos medios.

Con respecto aos libros, é algo similar, unha simple moda. Todos os cociñeiros actualmente teñen o seu propio libro de recetas, causa tamén, da súa participación nos concursos anteriores.

Os programas gastronómicos ou do mundo da cociña son un dos pilares das modas pasaxeiras que na miña opinión, cando a xente remate por aburrir, quedará sendo simplemente algo que ver á hora de comer. Pero simplemente polo mero feito de ser unha simple moda.

Tamén dase o caso de non sexa simplemente unha moda e definitivamente estableza un cambio cultural pero na miña opinión o vexo inviable xa que na sociedade na que vivimos infestada pola comida basura lixo vexo pouco probable que o conxunto da sociedade cambie xa que a opción de que sexa unha simple moda é máis razoable. e comprensible.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra