CORT_0637
ABAU/2016-2017/CD19/xuño/21
Comisión Delegada | 19 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
É certo que nos últimos anos o mundo culinario comezou a gañar
unha gran popularidade. Na miña opinión penso que isto produciuse como
consecuencia da gran publicidade que se lle atribuía a este mundo concretamente
nos medios de comunicación e nos libros. Actualmente nos medios de
comunicación, é raro que á hora de comer non boten ningún programa
relacionado coa cociña na televisión. E incluso pola noite cos tan famosos
"concursos de cociña" que están completando os días de menor audiencia con
este tipo de programa, e ademáais todas as cadeas televisivas teñen o seu.
A igual que os programas de cancións ou "show talents" unha moda pasaxeira
que aporta diñeiro aos medios.
Con respecto aos libros, é algo similar, unha simple moda. Todos
os cociñeiros actualmente teñen o seu propio libro de recetas,
causa tamén, da súa participación nos concursos anteriores.
Os programas gastronómicos ou do mundo da cociña son un
dos pilares das modas pasaxeiras que na miña opinión, cando a
xente remate por aburrir, quedará sendo simplemente algo que
ver á hora de comer. Pero simplemente polo mero feito de ser
unha simple moda.
Tamén dase o caso de non sexa simplemente unha moda e definitivamente
estableza un cambio cultural pero na miña opinión o vexo inviable xa
que na sociedade na que vivimos infestada pola comida basura lixo vexo pouco
probable que o conxunto da sociedade cambie xa que a opción de que sexa
unha simple moda é máis razoable. e comprensible.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra