CORT_0661
ABAU/2016-2017/CD20/xuño/01
Comisión Delegada | 20 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Na nosa terra, Galicia, acostumamos a ser de ben comer e
que nos gusta moito a gastronomía, e máis a nosa que
pola miña experiencia saíndo do país e do incluso saíndo
do noso territorio, na miña opinión é das mellores que
podes degustar. A nosa cultura que temos neste campo dende
cada vez que saímos a tomar algo as afamadas tapas ata
que como o noso marisco das nosas rías non hai un
igual de bó.
Ben é certo que a cociña en xeral está acadando moita
popularidade nestes anos, mais creo que é para quedarse e
non soamente unha moda temporal coma quen di as de
cando eramos pequenos, senón que no canto deso é un
cambio máis duradeiro, e como para non selo, si cxa non é
coma anos atras que comiamos para vivir, hoxe en
día comer é mais ben un gusteo, é mais, é máis ben
unha diversión.
Na miña opinión ata onde eu entendo ata temos xente nova que
que estudar cociña, e non é só pola moda senón por
vocación. Á súa vez hoxe en día son ben afamados os programas de
cociña como pode ser na primeira master chef, estes programas
motivan á xente á cociñar e a aprender sobre gastronomia.
En conclusión, aquí en Galicia gustanos comer ben e que
se sirvan grandes racións á vez que temos unha
gastronomía moi variada e de boa calidade.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra