GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0661

ABAU/2016-2017/CD20/xuño/01

Comisión Delegada20
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Na nosa terra, Galicia, acostumamos a ser de ben comer e que nos gusta moito a gastronomía, e máis a nosa que pola miña experiencia saíndo do país e do incluso saíndo do noso territorio, na miña opinión é das mellores que podes degustar. A nosa cultura que temos neste campo dende cada vez que saímos a tomar algo as afamadas tapas ata que como o noso marisco das nosas rías non hai un igual de .

Ben é certo que a cociña en xeral está acadando moita popularidade nestes anos, mais creo que é para quedarse e non soamente unha moda temporal coma quen di as de cando eramos pequenos, senón que no canto deso é un cambio máis duradeiro, e como para non selo, si cxa non é coma anos atras que comiamos para vivir, hoxe en día comer é mais ben un gusteo, é mais, é máis ben unha diversión.

Na miña opinión ata onde eu entendo ata temos xente nova que que estudar cociña, e non é pola moda senón por vocación. Á súa vez hoxe en día son ben afamados os programas de cociña como pode ser na primeira master chef, estes programas motivan á xente á cociñar e a aprender sobre gastronomia.

En conclusión, aquí en Galicia gustanos comer ben e que se sirvan grandes racións á vez que temos unha gastronomía moi variada e de boa calidade.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra