CORT_0662
ABAU/2016-2017/CD20/xuño/02
Comisión Delegada | 20 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
¿Cales son as causas da popularidade da
gastronomía e cociña nos últimos anos?
Penso que nestes últimos anos evolucionouse
moitisimo no mundo da cociña, dende a hixiene
ata a calidade.
Na actualidade hai moitas técnicas na cociña que
nos descoñecemos por completo e soamente empreganse
na alta cociña. Tamén utilízanse moitos máis ingredientes
e productos de calidade, cos cales logran unha
serie de sabores pouco comúns e os cales despertan
o gusto do consumidor.
Outro aspecto foi a cociña media a cal na
actualidade a súa oferta é moi boa comparando
a súa calidade-prezo, nisto ten un factor moi importante
a xente que traballa e ten un descanso corto
entonces come fora da casa o que provoca certo
aumento no sector e correspondente popularidade.
Eu penso que a popularidade da cociña seguirá
incrementando debido ás evolucións e a inmensa
cantidade de productos sen descubrir e ingredientes
e productos cos que xogar para crear un bo producto
co cal o coci creador se identifiquese con el.
E por último, penso que será duradeiro xa que nos
precisamos comer todos os días e é un sector o cal
non pode desaparecer senón que evolucionará.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra