GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0662

ABAU/2016-2017/CD20/xuño/02

Comisión Delegada20
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

¿Cales son as causas da popularidade da gastronomía e cociña nos últimos anos?

Penso que nestes últimos anos evolucionouse moitisimo no mundo da cociña, dende a hixiene ata a calidade.

Na actualidade hai moitas técnicas na cociña que nos descoñecemos por completo e soamente empreganse na alta cociña. Tamén utilízanse moitos máis ingredientes e productos de calidade, cos cales logran unha serie de sabores pouco comúns e os cales despertan o gusto do consumidor.

Outro aspecto foi a cociña media a cal na actualidade a súa oferta é moi boa comparando a súa calidade-prezo, nisto ten un factor moi importante a xente que traballa e ten un descanso corto entonces come fora da casa o que provoca certo aumento no sector e correspondente popularidade.

Eu penso que a popularidade da cociña seguirá incrementando debido ás evolucións e a inmensa cantidade de productos sen descubrir e ingredientes e productos cos que xogar para crear un bo producto co cal o coci creador se identifiquese con el. E por último, penso que será duradeiro xa que nos precisamos comer todos os días e é un sector o cal non pode desaparecer senón que evolucionará.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra