CORT_0664
ABAU/2016-2017/CD20/xuño/04
Comisión Delegada | 20 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Creo que a razón pola que a gastronomía e cociña acadaron tanta popularidade
é unha razón cultural e de prestixio persoal, ainda así creo que finalmente
terminará decrecendo esta popularidade ainda que non rematando.
O principio polo cal acadaron a popularidade que teñen agora debe ser o
factor cultural, as persoas tratan de mostrar que coñecen a cultura doutros
países e cren que a maneira máis doada de falcelo é cociñando como se
fai alí. É, neste momento cando xorden estes programas de cociña, os cales
usan eses desexos das persoas de parecer cultos para gañar audiencia.
A partir destes programas xorde xente que se cre coñecedora da
cultura de todo o mundo pero isto non é así e creo que cando se
dencaten de que hai outros tipos de cultura ademais da gastronómica
estes programas deixarán de ser tan populares, pero non creo que desa
pareczan pois a gastronomía e parte da cultura de cada país.
En conclusión, os programas de cociña e gastronomía tiveróon un momento
de grande importancia pero co tempo deixarán de ser tan importan
tes e comezaran a aumentar outros programas relacionados con
culturas doutros países pois o que máis desexamos as persoas
e salientar por coñecer o referente a vida noutros lugares.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt