GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0664

ABAU/2016-2017/CD20/xuño/04

Comisión Delegada20
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Creo que a razón pola que a gastronomía e cociña acadaron tanta popularidade é unha razón cultural e de prestixio persoal, ainda así creo que finalmente terminará decrecendo esta popularidade ainda que non rematando.

O principio polo cal acadaron a popularidade que teñen agora debe ser o factor cultural, as persoas tratan de mostrar que coñecen a cultura doutros países e cren que a maneira máis doada de falcelo é cociñando como se fai alí. É, neste momento cando xorden estes programas de cociña, os cales usan eses desexos das persoas de parecer cultos para gañar audiencia. A partir destes programas xorde xente que se cre coñecedora da cultura de todo o mundo pero isto non é así e creo que cando se dencaten de que hai outros tipos de cultura ademais da gastronómica estes programas deixarán de ser tan populares, pero non creo que desapareczan pois a gastronomía e parte da cultura de cada país.

En conclusión, os programas de cociña e gastronomía tiveróon un momento de grande importancia pero co tempo deixarán de ser tan importantes e comezaran a aumentar outros programas relacionados con culturas doutros países pois o que máis desexamos as persoas e salientar por coñecer o referente a vida noutros lugares.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt