CORT_0666
ABAU/2016-2017/CD20/xuño/06
Comisión Delegada | 20 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A cociña é unha arte moi bonita e moi pouco apreciada, aínda así, hoxe en día valorase moito máis
que noutras épocas, cousa que é de agradecer xa que os cociñeiros e cociñeiras dedicanlle moitas horas
de traballo para deleitarnos cos seus novos sabores e xa era hora de que llo agradeceramos.
Na miña opinión, esta moi ben que se valore cada vez máis o traballo dos cociñeiros pero
sinceramente o máis probable e que sexa unha moda pasaxeira que terminará dentro duns anos
volvendo así a situación de antes. As principales causas de este auxe no mundo da cociña son
os programas de televisión xa que cada vez hai máis programas de temática culinaria e como
vivimos nunha sociedade enganchada á televisión a este electrodomestico deixamonos influír moito
polo que sae nel e polo tanto adoramos a todo o que esté de moda. Sinceramente non creo
que sexa bó que á xente só valore a cociña polos programas de televisión xa que ahí só aparecen
aficionados que non reflicten ben o verdadeiro traballo dun experto neste campo.
Por outra banda, que as xente persoas valoren máis a cociña e a gastronomía é moi bó para
lugares como Galicia que teñen excelentes materias primas en canto a comida se refire. Moita xente
coñece estos lugares sitios por distintos motivos festas ou costumes pero todo o mundo que ven
aínda que sexa por distintos motivos acaba cunha mesma idea, que a gastronomía de Galicia é
incrible. Así que eistoes programas nomeados anteriormente ás veces poden resultar beneficiosos para axudar
a coñecer ás distintas culturas gastronomicas.
En conclusión, a arte culinaria e
En conclusion, a cociña conleva moitos esforzo e aínda que estamos empezando a valorala, deberíamos
facelo mellor e non só por cousas que vemos na televisión, xa que coñecer a gastronomía de distintos
lugares está moi ben pero sería me disfrutariamola máis sabendo todo o esforzo que hai agochado
detrás de cada plato que comemos.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt