GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0666

ABAU/2016-2017/CD20/xuño/06

Comisión Delegada20
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A cociña é unha arte moi bonita e moi pouco apreciada, aínda así, hoxe en día valorase moito máis que noutras épocas, cousa que é de agradecer xa que os cociñeiros e cociñeiras dedicanlle moitas horas de traballo para deleitarnos cos seus novos sabores e xa era hora de que llo agradeceramos.

Na miña opinión, esta moi ben que se valore cada vez máis o traballo dos cociñeiros pero sinceramente o máis probable e que sexa unha moda pasaxeira que terminará dentro duns anos volvendo así a situación de antes. As principales causas de este auxe no mundo da cociña son os programas de televisión xa que cada vez hai máis programas de temática culinaria e como vivimos nunha sociedade enganchada á televisión a este electrodomestico deixamonos influír moito polo que sae nel e polo tanto adoramos a todo o que esté de moda. Sinceramente non creo que sexa que á xente valore a cociña polos programas de televisión xa que ahí aparecen aficionados que non reflicten ben o verdadeiro traballo dun experto neste campo.

Por outra banda, que as xente persoas valoren máis a cociña e a gastronomía é moi para lugares como Galicia que teñen excelentes materias primas en canto a comida se refire. Moita xente coñece estos lugares sitios por distintos motivos festas ou costumes pero todo o mundo que ven aínda que sexa por distintos motivos acaba cunha mesma idea, que a gastronomía de Galicia é incrible. Así que eistoes programas nomeados anteriormente ás veces poden resultar beneficiosos para axudar a coñecer ás distintas culturas gastronomicas.

En conclusión, a arte culinaria e

En conclusion, a cociña conleva moitos esforzo e aínda que estamos empezando a valorala, deberíamos facelo mellor e non por cousas que vemos na televisión, xa que coñecer a gastronomía de distintos lugares está moi ben pero sería me disfrutariamola máis sabendo todo o esforzo que hai agochado detrás de cada plato que comemos.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt