GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0668

ABAU/2016-2017/CD20/xuño/08

Comisión Delegada20
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

É certo que a cociña e a gastronomía é acadaron moita popularidade nos últimos anos, convertíndose nun dos pilares económicos para moitos países.

Por unha banda, a gastronomía é, ao igual que a pintura ou a música,, unha vía de creación, que neste caso culinaria pero coma cunha intención parecida común ás anteriores artes: a de producir pracer ao seu espectador, no caso da cociña, de calquera degustador que persoa que deguste un prato. de comida. Ademais, para algúns países como Italia ou España, é un símbolo da súa identidade e e e é certo que ao ano moit a gran maioría das persoas que viaxan a estes países non poden resistirse a súa gastronomía, unha das razóns do impulso culinario nos últimos anos.

Por outra banda, hai que ter en conta que ao longo do tempo as preferencias na cociña respecto á cociña cambiaron, ao igual que o resto das artes,. Antes podía gustar máis unha comida máis abundante e agora céntrase na calidade máis que na cantidade, tendo en conta tamén as avances tecnolóxicas q en en conta cómo afectaron os avances tecnolóxicos na gastronomía.

En conclusión, a gastronomía e a cociña cambiaron a súa preparación e preferencias ao longo dos anos pero segue sendo unha práctica moi valorada e apreciada. polos polas persoas


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra