GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0670

ABAU/2016-2017/CD20/xuño/10

Comisión Delegada20
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos a cociña pasou a ter unha gran importancia dentro da nosa sociedade pero, a que se debe isto? e é unha moda pasaxeira ou algo duradero?

Principalmente o avance e popularidade da gastronomía é o avance económico xa que agora, a pesar da crise, moita é a xente que sae a comer fora e decide innovar provando menús menos tradicionais.

Outra razon para falar da súa popularidade, e que está relacionada coa anterior, é a diversidade de gastronomías que encontramos na actualidade xa que nuna mesma cidade e incluso nun mesmo barrio podemos comer a comida típica de gran variedade de paises.

Finalmente esta popularidade tamen débese á televisión, xa que cada vez hai máis cantidade de programas de cociña e concursos de cociña e cada vez son mellores, o que incita a xente a cociñar ou a probar novos platos.

Por último, a gastronomía non é unha moda pasaxeira, a cociña existe dende hai millóns de anos e a variedade de alimentos tamén, polo que aínda que poida ter momentos de maior ou menor popularidade sempre estará moi presente na nosa sociedade.

Na miña opinión a gastronomía é unha das mellores cousas que hai e sobre todo en España onde temos unha variadísima gastronomía e a quen non lle gusta ir un día a comer a algun restaurante tanto tradicional , vanguardista, indio, xapones, etc porque é unha das mellores cosas


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt