GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0673

ABAU/2016-2017/CD20/xuño/13

Comisión Delegada20
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Na historia máis reciente galega e mundial a calidade de vida aumentou de maneira considerable, sobre todo dos grupos poderosos, pola chegada da democracia e en maior medida a chegada da revolución tecnolóxica.

Comer sembpre foi, obviamente, un feito indispensable para o ser human, que agora pode permitirse o luxo de comer por gusto e non por necesidade nao s mundo, así é todo, a tecnolox é normal que se desenvolva o sector gastronómico nunha sociedade consumista que ve no sector a oportunidade de abrir un novo mercado aberto a innovacións e a un público moi grande necesitado de novas sensacións e experiencias. Na miña opinión é unha moda que pode afianzarse na sociedade debido a que o sector da hostelería e a restauración é necesario na nosa sociedadee, ten recursos, tanto tecnolóxicos como económicos, e o máis importante, un público moi grande. Por exemplo, en Galicia está aplicandose unha política que beneficie o turismo, e neste sector a hostelería é clave, por iso fomentase o Centro Superior de Hostelería de Galicia, básico para a prolongación do luxo gastronómico no noso país.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt