GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0674

ABAU/2016-2017/CD20/xuño/14

Comisión Delegada20
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

O ámbito da hostelería está a desenvolverse cada día pois máis pois pouco a pouco créanse novas novedades, propias do cociñeiro ou inspiradas en pl pratos doutros países.

Hoxe en día existen unha gran variedade de programas de televisión que falan sobre o ámbito culinario e da nutrición, ben sexan cunha intención propagandística, ben se trate dun concurso,... Non vexo innecesaria a figura dos gastrónomos pois axuda a saber qué tipo de comida te se pode un atopar en cada restaurante en canto á calidade.

O sector hosteleiro hosteleiro acadou moita fama nos últimos anos posto que foron aparecendo cociñeiros con técnicas culinarias diferentes e innovadoras. Ademáis, a calidade de gran parte dos restaurante foi mellorando co paso do tempo. Existen algúns "chefs" que se adican a axudar as condicións doutras cociñas para que poidan ser recoñecidas ao igual que eles.

O positivo que ten este ámbito é que podes encontra atopar desde os sabores máis usuais aos máis exóticos, pois existe unha gran variedade de combinacións posibles entre comidas de diferentes países.

Por outro lado, podemos atoparnos con algúns restaurantes onde apreciemos que a comida é de mala calidade, está en mal estado ou que non sepan preparala no seu punto. Por iso é que é necesario que na cociña haxa unha evolución. Tamén hai que dicir que débese se debe saber como vender os pratos e onde situar os locais ou restaurantes ou locais, xa que este feito pode afectar que vaia mellor ou peor ao negocio.

Considero que para traballar nunha cociña é necesario ter certo nivel e tratar sempre que os clientes estén satisfeitos sempre para así alcanzar maior popularidade.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra