CORT_0675
ABAU/2016-2017/CD20/xuño/15
Comisión Delegada | 20 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A gastronomía e a cociña acadaron moita importancia
nos últimos anos e isto é debido a diferentes razóns.
A primeira razóns sería que debido aos numeros programas
de televisión que existen actu de cociña emitidos pola
televisión actualmente fixo que moitas persoas que o tiñan
como "hobbie" o convertiran na súa profesión. Pero ademas
fixo que moita xente se ilusionara por aprender a cociñar
para algún día chegar onde están os xurados dos programas.
Outra razón deste éxito é que se un neno se criaran moi preto
dunha avoá ou nai que cociñe ben e lles esnseñe
a ese mozo o oficio de cociña.
Por outra banda, eu non creo que sexa unha moda
pasaxeira porque é un oficio de que se vai pasando
de xeración en xeración e que nunca morre. Ademais
como xa dixemos hoxe en día existen varios programas
que fomentan que unha persoa cotidiá se converta nun
cociñeiro de prestixio.
Ademais dicir que non é unha moda pasaxeira porque
pasen os anos que pasen aos cociñeiros profesionais van
van seguir inventando novos pratos con novas salsas.
En resumo, a gastromía e a cociña son unha moda
que xamais pasará de moda,de, xa que está en
continuo cambio e unha prácstica que se transmite de
xeración en xeración, polo que nunca vai morrer.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra