GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0675

ABAU/2016-2017/CD20/xuño/15

Comisión Delegada20
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía e a cociña acadaron moita importancia nos últimos anos e isto é debido a diferentes razóns.

A primeira razóns sería que debido aos numeros programas de televisión que existen actu de cociña emitidos pola televisión actualmente fixo que moitas persoas que o tiñan como "hobbie" o convertiran na súa profesión. Pero ademas fixo que moita xente se ilusionara por aprender a cociñar para algún día chegar onde están os xurados dos programas.

Outra razón deste éxito é que se un neno se criaran moi preto dunha avoá ou nai que cociñe ben e lles esnseñe a ese mozo o oficio de cociña.

Por outra banda, eu non creo que sexa unha moda pasaxeira porque é un oficio de que se vai pasando de xeración en xeración e que nunca morre. Ademais como xa dixemos hoxe en día existen varios programas que fomentan que unha persoa cotidiá se converta nun cociñeiro de prestixio.

Ademais dicir que non é unha moda pasaxeira porque pasen os anos que pasen aos cociñeiros profesionais van van seguir inventando novos pratos con novas salsas.

En resumo, a gastromía e a cociña son unha moda que xamais pasará de moda,de, xa que está en continuo cambio e unha prácstica que se transmite de xeración en xeración, polo que nunca vai morrer.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra