GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0678

ABAU/2016-2017/CD20/xuño/18

Comisión Delegada20
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Como podemos observar na televisión, os programas de cociña pasaron a ter unha maior popularidade. Ante Uns anos atrás había programas de cociña pola mañá, entre as dez e as dúas do mediodía, pero actualmente coñecemos programas como Master Chef ou Top Chef que emítense en mellores horarios e acadan unha boa audiencia, ademáis dunha serie de cociñeiros emitida o ano pasado.

Estes programas de cociña poden ser unha moda pasaxeira da que a xente se aburra dentro duns anos. Sen embargo, houbo un cambio na gastronomía do século XXI que non foi tan popular pero interesou a moita xente,. Os encargados disto foron cociñeiros como Ferreras que aportaron novas técnicas nas cociñas que moita xente chama prácticamente practicamente laboratorios.

Esta xente emplea nas súas cociñas elementos como o nitróxeno líquido e fan as súas recetas con precisión moita precisión nas súas medidas de peso, temperatura e tempo.

Eu creo que este novo tipo de gastronomía permanecerá moito tempo a difernza diferenza do anterior, sen embargo non será un cambio total e sempre existirá o cocido da aboa avoa e as gastronomías culturais.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt