CORT_0681
ABAU/2016-2017/CD20/xuño/21
Comisión Delegada | 20 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nos últimos añ anos a gastronomía
e a cociña acadaron moita popularidade.
Esto é é un pouco asombrante xa que
anos atrás a cocil cociña era unha
das obrigacións das mulleres, que eran
amas de casa e tiñan que dar de
comer aos fillos e maridos. Pero na
actualidade cada vez hai máis xente
aficionada á cocina e que qué se quere dedicar a iso. Esto débese a que
agora mesmo os bos cociñeiros sobteñen
premios e como as estrelas michelin,
e ademáis hoxe en día pódese vivir
desta profesión. A cociña e a gastronomía
presentan moitos beneficios E cada
vez vense máis homes e mulleres
aficionados a este sector, pero temos
que destacar que tamen agora son os
nenos ou os que aspiran a dedicarse
á cociña e ches a chegar a ser uns bos
f chefs.
Nestos momentos existen moitos cursos
para aprender a cociñar e a xente
comeza a admirar a cociñeiros importantes.
Na actualidade existe na televisión hai
un programa que se chama Master Chef
e no cal a xente vai emocionada para
poder convertirse en cociñeiro. Temos que
destacar tamen que teñe moita importancia
a cociña, pero sobre todo agora o que
está de moda é a cociña moderna, na
cal empreganse utensilios como o sifón,
o nitróxeno... É dicir, cada vez hai
máis camiños neste sector que v acaban
introducindo ás persoas no mundo
da comida.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt