GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0681

ABAU/2016-2017/CD20/xuño/21

Comisión Delegada20
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade. Esto é é un pouco asombrante xa que anos atrás a cocil cociña era unha das obrigacións das mulleres, que eran amas de casa e tiñan que dar de comer aos fillos e maridos. Pero na actualidade cada vez hai máis xente aficionada á cocina e que qué se quere dedicar a iso. Esto débese a que agora mesmo os bos cociñeiros sobteñen premios e como as estrelas michelin, e ademáis hoxe en día pódese vivir desta profesión. A cociña e a gastronomía presentan moitos beneficios E cada vez vense máis homes e mulleres aficionados a este sector, pero temos que destacar que tamen agora son os nenos ou os que aspiran a dedicarse á cociña e ches a chegar a ser uns bos f chefs.

Nestos momentos existen moitos cursos para aprender a cociñar e a xente comeza a admirar a cociñeiros importantes. Na actualidade existe na televisión hai un programa que se chama Master Chef e no cal a xente vai emocionada para poder convertirse en cociñeiro. Temos que destacar tamen que teñe moita importancia a cociña, pero sobre todo agora o que está de moda é a cociña moderna, na cal empreganse utensilios como o sifón, o nitróxeno... É dicir, cada vez hai máis camiños neste sector que v acaban introducindo ás persoas no mundo da comida.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt