CORT_0710
ABAU/2016-2017/CD21/xuño/01
Comisión Delegada | 21 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Hoxe en día vivimos unha sociedade cada vez máis elitista onde
o importante son as apariencias e non o interior. Só na nosa
sociedade pode darse a mode de comer menos gastando
máis, que é o que pasa nos restaurantes máis caros e
famosos do momento.
A alimentación é algo que debemos coidar e controlar ao longo da
nosa vida, pois está moi relacionada coa saúde e é importante
saber qué comemos. Moitos, veron na cociña a oportunidade de crear
e faceron dela de ela un arte máis non debemos esquecernos de
que q coa comida non se xoga e que está f o principal
obxectaivo de ésta é o de alimentarnos equilibradamente. Son
moitos os chefs por todo o mundo que crean pratos que soan ata
imposibles con mesturas de alimentos que poden parecernos
noxentas pero que rematan sendo deliciosas, porén, cal é o
precio que estamos dispostos a pagar que sabe ben na boca
pero non no estótmago ou na carteira? A
Aínda que á sociedade lle guste aparentar, a crise obríganos
a escoller prioridades e pronto a xente darase conta de que a comida non está para deleitarnos, senón para ma darnos
enerxía.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt