GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0710

ABAU/2016-2017/CD21/xuño/01

Comisión Delegada21
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Hoxe en día vivimos unha sociedade cada vez máis elitista onde o importante son as apariencias e non o interior. na nosa sociedade pode darse a mode de comer menos gastando máis, que é o que pasa nos restaurantes máis caros e famosos do momento.

A alimentación é algo que debemos coidar e controlar ao longo da nosa vida, pois está moi relacionada coa saúde e é importante saber qué comemos. Moitos, veron na cociña a oportunidade de crear e faceron dela de ela un arte máis non debemos esquecernos de que q coa comida non se xoga e que está f o principal obxectaivo de ésta é o de alimentarnos equilibradamente. Son moitos os chefs por todo o mundo que crean pratos que soan ata imposibles con mesturas de alimentos que poden parecernos noxentas pero que rematan sendo deliciosas, porén, cal é o precio que estamos dispostos a pagar que sabe ben na boca pero non no estótmago ou na carteira? A

Aínda que á sociedade lle guste aparentar, a crise obríganos a escoller prioridades e pronto a xente darase conta de que a comida non está para deleitarnos, senón para ma darnos enerxía.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt