GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0712

ABAU/2016-2017/CD21/xuño/03

Comisión Delegada21
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Ata o siglo f

Ata finais do siglo pasado o mundo estivo en constantes guerras civís e internacionais as cales provocaban unha situación de fame e pobreza polo racionamento da comida e comian ben os máis ricos que conseguían alimentos mediante o método do estraperlo.

Penso que isto fixo que os nenos que se criaron neses anos e que agora son adultos aprenderon a apreciar o sabor da comida ben feita fronte o sabor de aquelas racións escasas e sen medios para conciñar ben os alimentos. Isto fixo que a xente collera o hábito de ir a un bo restaurante a probar a comida ben feita fronte a comida pola en parte polo dito anterior mente pero tamén pola pereza humana de facernos a nosa propia comida moitas veces. Ademáis tamén puxose de moda probar comida doutros países con sabores novos e comidas con feitas con alimentos totalmente descoñecidos para algunhas culturas culinarias. Penso que isto vai perdurar porque a xente considera comer un placer e gustalle buscar sabores novos a probar e degustar. Se algo é placenteiro prefires mantelo na tua vida, por iso vai perdurar esta moda.

Aínda que perdure unha cousa negativa que ten e que fai que os países desenvolvidos reciban máis der alimentos para cubrir estes luxos que os países subdesenvolvidos onde hai moita fame.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt