CORT_0712
ABAU/2016-2017/CD21/xuño/03
Comisión Delegada | 21 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Ata o siglo f
Ata finais do siglo pasado o mundo estivo en constantes
guerras civís e internacionais as cales provocaban unha
situación de fame e pobreza polo racionamento da comida
e só comian ben os máis ricos que conseguían alimentos
mediante o método do estraperlo.
Penso que isto fixo que os nenos que se criaron neses anos
e que agora son adultos aprenderon a apreciar o sabor
da comida ben feita fronte o sabor de aquelas racións escasas
e sen medios para conciñar ben os alimentos. Isto fixo que
a xente collera o hábito de ir a un bo restaurante a
probar a comida ben feita fronte a comida pola en
parte polo dito anterior mente pero tamén pola pereza
humana de facernos a nosa propia comida moitas
veces. Ademáis tamén puxose de moda probar
comida doutros países con sabores novos e
comidas con feitas con alimentos totalmente
descoñecidos para algunhas culturas culinarias.
Penso que isto vai perdurar porque a xente
considera comer un placer e gustalle buscar
sabores novos a probar e degustar. Se algo é placenteiro prefires mantelo na tua vida, por iso
vai perdurar esta moda.
Aínda que perdure unha cousa negativa que ten e
que fai que os países desenvolvidos reciban máis
der alimentos para cubrir estes luxos que os
países subdesenvolvidos onde hai moita fame.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt