CORT_0714
ABAU/2016-2017/CD21/xuño/05
Comisión Delegada | 21 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Na actualidade a cociña acadou unha gran
popularidade e nela introducíronse numerosas
novidades. A tecnoloxía foi un dos factores que axudaron
ao desenvolvemento da cociña e a gastronomía. A apari
ción de novos electrodomésticos e utensilios de cociña permiten crear cousas coa comida que antes eran inima
xinables.
Tamén é certo que as redes sociais tiveron moito
que ver coa crecente popularidade das cociña nos últi
mos tempos. A xente famosa dedícase a publicar
fotos das súas comidas na rede e as persoas queren
copiar estas comidas por distintos motivos, algunhas
veces por moda e outras por admiración á persoa
famosa. A sociedade actual guíase polas modas inclu
so para comer, en canto aparece unha nova comida
todos queren probala e subir fotos ás redes sociais para
demostrar que eles tamén están á moda.
Ao final do día as comidas que máis se disfrutan son
as de casa, as que fan aos pais ou avós, porque
a pesar de que probar cousas novas e ampliar os
horizontes gastronómicos é unha boa idea, séguese
a preferir o que fai sentir coma na casa.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt