GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0718

ABAU/2016-2017/CD21/xuño/09

Comisión Delegada21
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos asistimos a un gran crecemento da gastronomía, na que están a aparecer novos conciñeiros con ideas revolucionarias, que están cambiando por completo a visión que tiñamos se tiña anteriormente da comida.

Fai uns anos era impensable a posibilidade de cociñar con algúns elementos como flores ou algas. Estes cambios, fixeron que un gran número de xente probase sorte na cociña, o que está a producir unha moda que non tenpi pinta de ser pasaxeira.

A inclusión de novos alimentos fai que se habra un mundo de novas posibilidades,, como a inclusión de novos estilos, nos que destacan a comida minimalista e a comida aromática.

Podería dicirse que o mundo da cociña estase abrendo de forma que xan, xa non é un medi simple medio de alimentación, senón que pode ser tratado como unha nova arte, no que o sabor é unma matiz máis xunto co olor e a forma.

A nova cociña estanos a ensinar que a comida non é unha forma de alimentación, pode funcionar tamén como un arte no que introducir un novo matiz, o gusto.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt