CORT_0719
ABAU/2016-2017/CD21/xuño/10
Comisión Delegada | 21 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A gastronomía e a cociña, nos últimos anos acadaron moita popularidade,
aínda que hai que recoñecer, que en Ga polo menos en Galicia sempre foi e continúa a ser
dos trazos que máis caracterizan o noso patrimonio e cultura. (no ámbito gastronómico)
Non obstante é certo que dea un día para outro noite a mañá, agora todo o mundo quere
adicarse a cociña. A tarefa de cociñar sempre é bo coñecela, aprendela
e comprendela, porque comer é unha necesidade básica para nós, máis
non discuto que tal vez poda tratarse dunha simple moda pasaxeira.
Pode ser que o actual interese na cociña, foi chamado alimentado pola gran cantidade
de certámenes concursos televisivos, comu coma "Masterchef" ou ben a obsesión
das persoas por alimentarse ben. mMoitos deles baix afectados pola
hipocresía de alimentarse ben para cumpli cumprir coa delgadez dos
cánones de belleza, exisidos pola nosa sociedade e non por saúde
coma debería ser. Pode ser
Pode ser que iso tan só sexa unha fase pasaxeira, máis persoalmente é
de recoñecer que aínda así, tal vez desta maneira axudas é posible colabo
rar no enriquecemento patro patrimonial-cultural neste caso concreto, no
sector gastronómico da nosa propia cociña gastronomía.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra