GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0719

ABAU/2016-2017/CD21/xuño/10

Comisión Delegada21
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía e a cociña, nos últimos anos acadaron moita popularidade, aínda que hai que recoñecer, que en Ga polo menos en Galicia sempre foi e continúa a ser dos trazos que máis caracterizan o noso patrimonio e cultura. (no ámbito gastronómico)

Non obstante é certo que dea un día para outro noite a mañá, agora todo o mundo quere adicarse a cociña. A tarefa de cociñar sempre é bo coñecela, aprendela e comprendela, porque comer é unha necesidade básica para nós, máis non discuto que tal vez poda tratarse dunha simple moda pasaxeira.

Pode ser que o actual interese na cociña, foi chamado alimentado pola gran cantidade de certámenes concursos televisivos, comu coma "Masterchef" ou ben a obsesión das persoas por alimentarse ben. mMoitos deles baix afectados pola hipocresía de alimentarse ben para cumpli cumprir coa delgadez dos cánones de belleza, exisidos pola nosa sociedade e non por saúde coma debería ser. Pode ser

Pode ser que iso tan sexa unha fase pasaxeira, máis persoalmente é de recoñecer que aínda así, tal vez desta maneira axudas é posible colaborar no enriquecemento patro patrimonial-cultural neste caso concreto, no sector gastronómico da nosa propia cociña gastronomía.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra