CORT_0721
ABAU/2016-2017/CD21/xuño/12
Comisión Delegada | 21 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Dende hai uns anos a gastronomía e a cociña acadaron unha
gran popularidade na sociedade. Dende o meu punto de vista isto é
debido a gran mezcla de culturas nos países debido o turismo.
Esta mezcla cultural fai que se creen novas formas de facer un
plato típico dun lugar ou intentar innovar e facer cousas novas, como o
foi no seu momento cociñar postres con nitróxeno líquido. Outra factor
que crea esta mezcla é a inmensidades de locais extranxeiros de comida
como o é o denominado "chino" ou o paquistaní que vende kebaps.
Eu penso que esta moda veu para quedarse moito tempo por varias
razóns. A primeira delas é que cada vez mais, sobre todo as persoas con
diñeiro porque é caro, gustanos comer en restaurantes "modernos" nos que
acabas pagando unha barbari millonada por pouca comida cando na
taberna por sete euros comen duas persoas. Outra razón e que moita
xente hoxe en día estuda cocina, xa sexa nun ciclo ou nunha carreira.
A última razón é que a comida é algo indispensable para a nosa vida,
e como todo actualmente está en continuo cambio.
En conclusión dende o meu parecer a gastronomía está tendo un gran
impacto nas nosas vidas, proba delo é o programa Master Chef.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt