GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0721

ABAU/2016-2017/CD21/xuño/12

Comisión Delegada21
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Dende hai uns anos a gastronomía e a cociña acadaron unha gran popularidade na sociedade. Dende o meu punto de vista isto é debido a gran mezcla de culturas nos países debido o turismo. Esta mezcla cultural fai que se creen novas formas de facer un plato típico dun lugar ou intentar innovar e facer cousas novas, como o foi no seu momento cociñar postres con nitróxeno líquido. Outra factor que crea esta mezcla é a inmensidades de locais extranxeiros de comida como o é o denominado "chino" ou o paquistaní que vende kebaps.

Eu penso que esta moda veu para quedarse moito tempo por varias razóns. A primeira delas é que cada vez mais, sobre todo as persoas con diñeiro porque é caro, gustanos comer en restaurantes "modernos" nos que acabas pagando unha barbari millonada por pouca comida cando na taberna por sete euros comen duas persoas. Outra razón e que moita xente hoxe en día estuda cocina, xa sexa nun ciclo ou nunha carreira. A última razón é que a comida é algo indispensable para a nosa vida, e como todo actualmente está en continuo cambio.

En conclusión dende o meu parecer a gastronomía está tendo un gran impacto nas nosas vidas, proba delo é o programa Master Chef.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt