CORT_0722
ABAU/2016-2017/CD21/xuño/13
Comisión Delegada | 21 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A cociña tradicionalmente asociouse a un
ámbito máis familiar, pero hoxe en día é un fe
nómeno en auxe, eisto débese á descuberna de novos
tipos de alimentos cos que se pode facer elabora
cións exóticas pero tamén á descuberta de novos
instrumentos que facilitan o traballo, así como
ofrecen unha maior accesibilidade ao público. Un
último factor e determinante para a expansión da
moda e a incorporación de máis homes a este
ámbito, xa que de toda a vida, tense ensinado
habituado a unha conducta machista que é, que neste
ámbito son mellores as mulleres, ou é propio destas
cosa que é falso.
Como ben dixen antes, referinme a esta tendencia
como unha moda, pero con eisto refírome no
sentido da expectación, cos programas de cociña...
xa que é algo diferente. Pero realmente o que esta
se conseguindo e a expansión dunha cultura estanca
da ata fai pocos poucos anos, e considero que
e un ámbito que grazas a este impulso estará en
progreso constantemente, xa que afondando no
ámbito, xa non só búscase o sabor adecuado
senon unha estética atractiva, así como formas
novas, texturas innovadoras..., é dicir, unha
experimentación afastada do tradicional, rutinario
que fomenta a imaxinación.
En definitiva considero que é un bo ámbito
no que introducirse xa que vive nunha etapa de plenitude e que ao fin e ao cabo é algo diferen
ciador do habitual.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra