GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0723

ABAU/2016-2017/CD21/xuño/14

Comisión Delegada21
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía na sociedade moderna convertíuse nun negocio moi popular debido á cantidade de innovacións que se deron na cociña estes anos. A xente xa non busca comer por comer e prefeire degustar un plato aún a pesar do seu exae esaxerado precio antes que comer calquera cousa por dous "duros". Tamén a gastronomía popularizouse no ámbito da televisión, comercializando así a imaxe de chef culinario que calquera persoa quixera ser ou mesmo á a figura do catador, creendose cada individuo un degustador profesional e apto crítico de calquera comida que lle poñan delante. Outros dos factores importantes da gastronomía, é a soberbia por parte daqueles adiñeirados que buscan a maior ostesnsintade á hora de comer e buscan pratos a prezo de petróleo pola súa exquisitez. En mi opinión é unha moda pasaxeira que non vai durar moito tempo debido á cantidade de innovacións xa vistas na cociña de diferentes culturas e tipos de comida variantes de comidas comúns, polo que non dentro de moito xa non haberá con que impresionar ó cliente e recurrirá ás típicas comidas que pódense encontrar en calquera parte.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt