GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0724

ABAU/2016-2017/CD21/xuño/15

Comisión Delegada21
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

É verdade que nos últimos anos o tema da gastronomía adquiriu un auxe importante. As súas causas quizais son debido a que a xente quere comer comida de alta calidade, cocicnada por profesionais. Pero, quizáis tamén xsexa por intentar aparentar dunha determinada clase social, dicindo, fun a comer ao restaurante de cinco x estrellas Michelín. Polo tanto, dependendo da súa causa , quizáis sexa unha moda pasaxeira ou un cambio social cultural. Se o auxe da gastronomía é pola necesidade de comer ben e de calidade, eu diría que é un cambio cultural, xa que non nos serve calquera cousa, ademáis de que temos a necesidade de probar cousas novas,. Isto serían un bo avance na gastronomía. Pero se en realidade é unha moda, pois coa chegada de outra moda nova esta eliminarase.

O mundo da gastronomía é inmenso, pero eu creo que necesita unha renovación como están a facer os cociñeiros de esta época, eu penso que é unha un cambio cultural e me parece fantastico xa que a diversidade nunca é mala e canta máis diversidade e sobretodo calidade haxa na cociña pois mellor o pasaremos comendo. Tamén espero que este salto non se quede así e continue medrando xa que sería un error estancarse nonde estamos. Polo tanto, que siga medrando a gastronomía é bo para todos.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra