CORT_0728
ABAU/2016-2017/CD21/xuño/19
Comisión Delegada | 21 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A todos nos gusta comer e quedar fartos por iso cando
vemos un plato de comida nun libro ou pantalla entranos a
fame e pensamos "que bo debe de estar iso". Hoxe en día
os temas relacionados com coa comida e moi son moi
populares, so hay hai que fixarse na tele Master Chef ou
na que atoman atopamos o Master Chef, Chicote....
Ademáis invadenos a curiosidade de saber como preparar
certos platos ou saber se o que nos poñen de comer
nos restaurantes é de boa calidade ou fresco.
Tamén e moi interesante ver e provar por exemplo,
un plato exótico, uns caracois, grilos...
Pero a vez penso que estamos pasando por alto unha
cousa moi importante, hoxe en día a fame segue estando
presente. E cando ves na tele q a cantidade de
comida que se desperdicia, se bota vota a basura ou
o prezo exaserado de algúns platos que so levan
un trozo de pescado cun chorro de aceite, pero claro "e que menuda
presentación ou que pinta" é insoportable. Xa no so o tema da
fame, se non o contrario o da obesidad. Adultos e nenos
con graves problemas de saude pola indixesta sen control
de comida basura.
En conclusión, o tema da gastronomía e un tema que nos
gusta a todos pero temos que darnos conta dos
problemas que se agochan detrás de ela.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt