GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0728

ABAU/2016-2017/CD21/xuño/19

Comisión Delegada21
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A todos nos gusta comer e quedar fartos por iso cando vemos un plato de comida nun libro ou pantalla entranos a fame e pensamos "que bo debe de estar iso". Hoxe en día os temas relacionados com coa comida e moi son moi populares, so hay hai que fixarse na tele Master Chef ou na que atoman atopamos o Master Chef, Chicote.... Ademáis invadenos a curiosidade de saber como preparar certos platos ou saber se o que nos poñen de comer nos restaurantes é de boa calidade ou fresco.

Tamén e moi interesante ver e provar por exemplo, un plato exótico, uns caracois, grilos...

Pero a vez penso que estamos pasando por alto unha cousa moi importante, hoxe en día a fame segue estando presente. E cando ves na tele q a cantidade de comida que se desperdicia, se bota vota a basura ou o prezo exaserado de algúns platos que so levan un trozo de pescado cun chorro de aceite, pero claro "e que menuda presentación ou que pinta" é insoportable. Xa no so o tema da fame, se non o contrario o da obesidad. Adultos e nenos con graves problemas de saude pola indixesta sen control de comida basura.

En conclusión, o tema da gastronomía e un tema que nos gusta a todos pero temos que darnos conta dos problemas que se agochan detrás de ela.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt