GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0729

ABAU/2016-2017/CD21/xuño/20

Comisión Delegada21
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A cociña e a gastronomía nestes últimos anos foi gañando moito terreo e popularidade, e pode quedar nunha moda pasaxeira ou nun cambio cultural máis pasaxeiro duradeiro.

Na miña opinión, a cogastronomía dun país ou un colectivo vai ir gañando máis e máis popularidade. Coa evolución da sociedade evoluciaona a cociña. Actualmente non comemos exclusivamente por subsistir, comemos tamén por gusto. E vai ir gañando mais terreo a cociña debido a que a sociedade segue evolucionando a mellor. Fai cen años, o caldo galego era o medio de subsistencia das clases mais desfavorecidas, votando os restos das comidas no puchero. Agora, o caldo é unha comida popular galega, algo polo que nos recoñecen, coma o noso pulpo a feira. Ademáis, a boa gastronomía e a boa conciña goza de popularidade, polo que moitos sitios son coñecidos pola sua gastronomía, tanto a nivel nacional coma internacional. Como é o caso do croissant en Francia, ou a pizza na Italia. Polo que incluso podería dicirse, que a gastronomía nacional é a publicidade dun país,. eE ista publicidade libra unha batalla co resto de países por ser mais coñecida.

Para term terminar, a popularidade da gastronomía vai ir ere en aumento. A gastronomía evoluciona ao ritmo da sociedade, e actualmente é unha das ximas representantes dun país. Por iso en Galicia a vida dun gastrónomo non é tan difícil.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt