CORT_0730
ABAU/2016-2017/CD21/xuño/21
Comisión Delegada | 21 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A gastromía e a cociña acadaron moita popularidade nos
últimos anos. Esto penso que debere as se debe
ás ganas de innovar e de facer pratos novos e
diferentes para así poder aumentar o mercado e
a economía. Ao tener tantos pratos novos e diferentes
a cociña hoxe en día volveuse case unha
moda como por exemplo a moda do "sushi",
xa que todo o mundo ahora vai a comer "sushi" e así con outros platos. Penso tamén que é bo
que se innove na cociña para modernizala e actualizala
a nosa sociedade de hoxe en día pero non se deberían
perder a nosa tradición gastronómica xa que aparte de
estar boísima e como un recoñecemento da nosa
comunidade como por exemplo en Galiza o lacón
con grelos, o polbo á feira...
Tamén pode ser que este incremento de popularidade
na cociña pode venir da creación de programas
relacionados con a coa cociña, revistas... xa a Esto aumenta
as ganas de probar cosas novas e salir da nova nosa
comida típica.
En conclusión este aumento de popularidade na
gastronomía dase por diferentes motivos e isto aumenta
a moda por consumir diferentes pratos modernos,
tamén hay que intentar manter a nosa tradición
gastronómica e non deixarnos levar tanto por estas
modas xa que gastronómica xa que nos conducen
á perda de identidade a parte de per der perder nos
unha comida boísima e caseira.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra