GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0730

ABAU/2016-2017/CD21/xuño/21

Comisión Delegada21
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastromía e a cociña acadaron moita popularidade nos últimos anos. Esto penso que debere as se debe ás ganas de innovar e de facer pratos novos e diferentes para así poder aumentar o mercado e a economía. Ao tener tantos pratos novos e diferentes a cociña hoxe en día volveuse case unha moda como por exemplo a moda do "sushi", xa que todo o mundo ahora vai a comer "sushi" e así con outros platos. Penso tamén que é bo que se innove na cociña para modernizala e actualizala a nosa sociedade de hoxe en día pero non se deberían perder a nosa tradición gastronómica xa que aparte de estar boísima e como un recoñecemento da nosa comunidade como por exemplo en Galiza o lacón con grelos, o polbo á feira...

Tamén pode ser que este incremento de popularidade na cociña pode venir da creación de programas relacionados con a coa cociña, revistas... xa a Esto aumenta as ganas de probar cosas novas e salir da nova nosa comida típica.

En conclusión este aumento de popularidade na gastronomía dase por diferentes motivos e isto aumenta a moda por consumir diferentes pratos modernos, tamén hay que intentar manter a nosa tradición gastronómica e non deixarnos levar tanto por estas modas xa que gastronómica xa que nos conducen á perda de identidade a parte de per der perder nos unha comida boísima e caseira.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra