CORT_0004
 ABAU/2016-2017/CD01/xuño/04 
| Ano de redacción | 2017 | 
| Curso | 2º de Bacharelato | 
| Comisión Delegada | 01 | 
| Convocatoria de exame | Xuño | 
| Xénero | Argumentativo | 
| Materia | Lingua e literatura galegas | 
| Tema | A gastronomía | 
| Número de palabras | 239 | 
| Número de lemas | 110 | 
| Densidade léxica | 46 | 
| Número de enunciados | 7 | 
| Media de palabras por enunciado | 34.14 | 
| Número de palabras do enunciado máis longo | 79 | 
| Número de palabras do enunciado máis curto | 10 | 
| Número de parágrafos | 3 | 
| Media de enunciados por parágrafo | 2.33 | 
				Opcións de visualización
				Texto:         
Mostrar:   
 Anotación:  
				
 
				
				Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
				
				
				
			
			
			
Como sempre o noso Estado caracterízase polas súas 
modas pasaxeiras. ou polo seu afán de A última moda no sector 
estudantil e de traballo ven sendo o cchamado gastronomía. 
Obviamente, Galiza é un país unha comunidade que se 
caracteriza pola súa variedade gastronómica o que fai atraer a 
moitaos extranxeiros o que fixo que este sector económico 
medrase e poidese optar por máis persoas para os postos de 
traballo.
 
Nesta época o que máis saídas ten é un  ciclo, como o que se 
atopa en Santiago de Compostela, para facer ou algunha carreira 
sobre cociña ou gastronomía., xa que como podemos ver ata 
o de agora é o sector que máis reduce o paro, xa sexa en 
Galiza ou en España en xeral, trátase dun sector que atrae a 
moitos extranxeiros e que se caracteriza por  atopar facilmente 
traballo, xa sexa nun bar de cociñeiro, nun hotel ou nun 
restaurante.
 
O problemas máis grave do sector hosteleiro é que é unha moda, 
xa que nalgún momento deixaremos de recibir extranxeiros ou incluso 
deixaran de atraer as comidas ou os servizos que se dan. Ademais 
este tipo de traballos cando mellor funcionan son polo verán iso é outra 
traba moi importante a hora de elixir este sector. Durante moitos 
anos Galiza non foi un lugar de atracción turística aínda que nos 
últimos anos sí, xa que comezamos o que fixo que comezasen a 
 facerse e a crear máis estudos de hostelería e se comezasen a crear 
máis postos de traballo neste ámbito.
 
			
			
			
			
			
				| Lenda: |  Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido  | 
Descargar vista actual como txt
			 • Anotación multipalabra