GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0006

ABAU/2016-2017/CD01/xuño/06

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission01
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words191
Number of lemmas100
Lexical density52
Number of sentences9
Average of words per sentence21.22
Number of words in the longest sentence35
Number of words in the shortest sentence11
Number of paragraphs3
Average of sentences per paragraph3

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

A gastronomía e a cociña levan un tempo sendo moi populares, con moitos programas televisi televisivos e libros dedicados ao tema, convertíndose nun fenómeno a nivel mundial.

Unha das principais causas disto é a percepción da comida que temos hoxe en día. Moita xente ve agora a comida coma unha forma de pracer máis que de nutrición., desta Desta forma atopas moita xente que prefire o sabor do alimento por enriba do seu balance e efecto para a saude. Dito esto, e remontando a vista anos atrás, pola traxectoria que leva áa industria gastronómica, non ten pinta de que isto vaia a cambiar, e menos a curto prazo, polo que non diría que sexa algo pasaxeiro,. En cambio, todo o mundo do espectáculo arredor do tema, . Isto é débese debido a que non da a saídas moi orixinais, limitándoo a dous programas de concursos de cociña e pouco máis, do que a xente terminará aburrida canto menos co tempo.

De esta maneira poderiamos concluir que a alim está na túa decisión utilizar comer por pracer, ou por necesidade. De todas maneiras sempre podes intentar ter un balance entre as dúas dúas , ou non, xa que o natural non é sempre o mellor.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation