GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0006

ABAU/2016-2017/CD01/xuño/06

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada01
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras191
Número de lemas100
Densidade léxica52
Número de enunciados9
Media de palabras por enunciado21.22
Número de palabras do enunciado máis longo35
Número de palabras do enunciado máis curto11
Número de parágrafos3
Media de enunciados por parágrafo3

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía e a cociña levan un tempo sendo moi populares, con moitos programas televisi televisivos e libros dedicados ao tema, convertíndose nun fenómeno a nivel mundial.

Unha das principais causas disto é a percepción da comida que temos hoxe en día. Moita xente ve agora a comida coma unha forma de pracer máis que de nutrición., desta Desta forma atopas moita xente que prefire o sabor do alimento por enriba do seu balance e efecto para a saude. Dito esto, e remontando a vista anos atrás, pola traxectoria que leva áa industria gastronómica, non ten pinta de que isto vaia a cambiar, e menos a curto prazo, polo que non diría que sexa algo pasaxeiro,. En cambio, todo o mundo do espectáculo arredor do tema, . Isto é débese debido a que non da a saídas moi orixinais, limitándoo a dous programas de concursos de cociña e pouco máis, do que a xente terminará aburrida canto menos co tempo.

De esta maneira poderiamos concluir que a alim está na túa decisión utilizar comer por pracer, ou por necesidade. De todas maneiras sempre podes intentar ter un balance entre as dúas dúas , ou non, xa que o natural non é sempre o mellor.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra