GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0038

ABAU/2016-2017/CD02/xuño/13

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission02
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words184
Number of lemmas99
Lexical density54
Number of sentences6
Average of words per sentence30.67
Number of words in the longest sentence50
Number of words in the shortest sentence18
Number of paragraphs5
Average of sentences per paragraph1.20

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

A gastronomía e a cociña gañaron peso na sociedade actual grazas á evolución da mesma sociedade cara o benestar e ao consumismo da poboación.

Dende comezos do século pasado., a gastronomía viúse favorecida por múltiples factores que seguen a aumentar na actualidade. O rápido crecemento da poboación, e sobretodo, da súa calidade de vida, provocou a necesidade dun maior número de gastrónomos e cociñeiros.

Isto favoreceu unha expansión dentro da calidad culinaria en xeral, e coas aportacións que ofreceron as novas tecnoloxías aos cociñeiros (electrodomésticos, conservación de alimentos, etc) a calidade dos pratos que se serven a diario aumentou considerablemente.

Na actualidade considero que o interés pola gastronomía e a cociña nace nos intereses principais das persoas na súa etapa de xuventude, é dicir, obter un traballo canto antes e cun bo salario.

Todo apunta a que o auxe da gastronomía e a cociña aínda non acadou o seu máximo esplendor, máis se o certo é que depende da saída e do salario que teñen estos ámbitos, o futuro sabe se é unha moda pasaxeira ou se o interés nestes ámbitos perpetuará.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation