CORT_0114
ABAU/2016-2017/CD04/xuño/16
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 04 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía |
Number of words | 148 |
Number of lemmas | 83 |
Lexical density | 56 |
Number of sentences | 9 |
Average of words per sentence | 16.44 |
Number of words in the longest sentence | 26 |
Number of words in the shortest sentence | 11 |
Number of paragraphs | 7 |
Average of sentences per paragraph | 1.29 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Nos últimos anos a gastronomía e a cociña
acadaron moita popularidade.
Isto podería ser así debido á cantidade de programas
que actualmente se desenvolven nos medios de masas, incluso
con cantidades de diñeiro importantes para os gañadores.
Estes atraen con gran intensidade á xente, tanto como
a participantes ou a espectadores.
Tamén programas de dietética nos que se amosa como
facer receitas co obxectivo de adelgazar non engordar.
Son outro gran atractivo para a maioriía da xente, xa
que este é un feito con moita presenza na sociedade.
Outro dos motivos é a emersión ou aparición de cociñeiros
que investigan en novas técnicas para o desenrolo de
novos pratos. Estes son seguidos pola meirande parte da
doutros cociñeiros e espectadores.
Presentanse novas formas de elaboración, distribución e composición
da comida nos pratos.
En difinitiva a televisión e a nova aparición de técnicas
axudan á difusión do ámbito gastronómico.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation