CORT_0114
ABAU/2016-2017/CD04/xuño/16
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 04 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 148 |
Número de lemas | 83 |
Densidade léxica | 56 |
Número de enunciados | 9 |
Media de palabras por enunciado | 16.44 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 26 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 11 |
Número de parágrafos | 7 |
Media de enunciados por parágrafo | 1.29 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nos últimos anos a gastronomía e a cociña
acadaron moita popularidade.
Isto podería ser así debido á cantidade de programas
que actualmente se desenvolven nos medios de masas, incluso
con cantidades de diñeiro importantes para os gañadores.
Estes atraen con gran intensidade á xente, tanto como
a participantes ou a espectadores.
Tamén programas de dietética nos que se amosa como
facer receitas co obxectivo de adelgazar non engordar.
Son outro gran atractivo para a maioriía da xente, xa
que este é un feito con moita presenza na sociedade.
Outro dos motivos é a emersión ou aparición de cociñeiros
que investigan en novas técnicas para o desenrolo de
novos pratos. Estes son seguidos pola meirande parte da
doutros cociñeiros e espectadores.
Presentanse novas formas de elaboración, distribución e composición
da comida nos pratos.
En difinitiva a televisión e a nova aparición de técnicas
axudan á difusión do ámbito gastronómico.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra